Hedef LGS Projesi Kapsamında İl Toplantısı Gerçekleştirildi.

“Din öğretiminden sorumlu Şube müdürü başkanlığında Hedef LGS projesi kapsamında il toplantısı gerçekleştirildi."

Hedef LGS 2023 Proje toplantısı, 8 Mayıs 2023 tarihinde Artvin il Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kenan GÜRAY başkanlığında gerçekleştirildi.

09.05.2023 331

Toplantının Gündemi

·         DYK ile ilgili durum değerlendirmesi yapıldı. il geneli başarı grafiği çıkarıldı

·         Bir üst öğrenime hazırlık çalışmaları kapsamında nitelikli okullar için aday öğrencilerin son bir ay içinde yapılması beklenen projeler görüşüldü.

·         İmam Hatip Liselerine yönelik teşvik tanıtım ve faaliyetleri kararlaştırıldı.

·         Tanıtım faaliyetleri kapsamında broşür, bahar şenliği vb. organizasyonların yapılması kararlaştırıldı.

·         Sınav soru rehberliği çalışmaları kapsamında 2022 mezunu öğrencilerin okullara davet edilmesi planlandı.

·         Koçluk ve mentörlük sisteminin yaygınlaştırılmasına karar verildi.

·         Uygulanan deneme sınavlarının detaylı analizlerinin yapılıp tespit edilmiş olan eksik konuların telafi edilmesine karar verildi.

09-05-202309-05-2023