ARTVİN / HOPA - Hopa Anadolu İmam Hatip Lisesi

Hopa Anadolu İmam Hatip Lisesi

Sundura Mahallesi 40. Sokak Hopa/ARTVİN
Vizyon
Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.
Misyon
Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek.Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek.Çevremize de eğitim vermek.Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak.Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek.Öğrencilerimize Demokrasi bilincini yerleştirmek, onlara “ben” duygusu yerine “biz” duygusunu yerleştirmek.
Başarılar
2015 YILI YÜKSEK ÖĞRETİM YERLEŞTİRME SONUÇLARI Lisans Bölümüne Yerleşen Öğrencilerimiz: 1- Reyhan NİŞANCI-K.T.Ü- İlahiyat Fakültesi 2- Emirhan DEMİR- Sinop Üniversitesi-İlahiyat Fakültesi 3- H.Ethem AVAN- Gaziosmanpaşa Üniversitesi-İlahiyat Fakültesi
Derslik :25<
Öğretim Şekli :TEKLİ EĞİTİM
08.25-15.50
KALORİFER
ADSL (1 Mbit)
İNGİLİZCE
Pansiyon Bilgileri
2017 yılı itibariyle erkek öğrenci yurdu inşaatı devam etmektedir. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı itibariyle Kız Öğrenci Yurdumuz faaliyete girmiştir.
0 - Lojman bulunmamaktadır.
İLÇE MERKEZİ
İLÇE MERKEZİ